Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva se remarcă pe mai multe fronturi. Una din reuşite a venit la etapa regională a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal, desfăşurată la Reşiţa înaintea sărbătorilor pascale, unde a obţinut două victorii, suficient pentru a avansa în faza următoare a întrecerii, cea naţională.

La startul etapei regionale au fost prezente 4 judeţe, dar reprezentanta din Timiş (LPS Banatul) nu a fost validată, având în vedere că nu a avut documente de identitate şi nici tabel de la AJF Timiş cu jucătorii legitimaţi.

Competiţia s-a desfăşurat în sistem turneu şi a fost câştigată de Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva în urma a două victorii la limită, 4-3 cu Şcoala Gimnazială Slatina Timiş (judeţul Caraş Severin) şi 3-2 cu Colegiul Naţional Preparandia „Dimitrie Ţichindeal” Arad.

Scorul turneului a fost realizat însă de reprezentanta judeţului Caraş Severin, care s-a impus cu 10-3 în partida cu adversarii din Arad.

Turneul desfăşurat în cadrul Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reşiţa a evidenţiat şi câţiva elevi, care ar putea avea un cuvânt de spus în viitor în sportul de mare performanţă. Promisiunile de azi sunt Florin Frangulea (Deva), desemnat cel mai bun portar al turneului, Sebastian Marton (Deva), cel mai tehnic jucător, şi Marian Bunea (Slatina Timiş), golgheterul competiţiei cu 6 goluri.

Prin succesul de la Reşiţa, Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva şi-a câştigat dreptul de a evolua la etapa naţională a Olimpiadei Gimnaziilor.

Cel mai bun portar

Florin Frangulea. Cel mai bun portar.

Cel mai tehnic jucator

Sebastian Marton. Cel mai Tehnic Jucator.

Golgeterul turneului

Marian Bunea. Golgeterul Turneului.

Loc I_Hunedoara

Castigatoare faza zonala: Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva