Cele mai bune echipe de handbal din fiecare sector al Bucureştiului, fete şi băieţi, s-au întrecut în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, Etapa Municipală. La sfârşitul a trei zile de întreceri, Liceul Hristo Botev (feminin) şi LPS Mircea Eliade (masculin), două instituţii cu tradiţie în handbal, au ieşit învingătoare.

Liceul Teoretic Bulgar Hristo Botev s-a distrat cu adversarii în faza grupelor, reuşind să obţină două victorii mai mult decât concludente, 23-2 cu Liceul Dimitrie Bolintineanu şi 30-6 cu Liceul Mihail Sadoveanu. Campioana liceelor bucureştene în handbalul feminin a avut ceva mai mult de tras în fazele finale: 17-13 cu Colegiul Tehnic Anghel Saligny în semifinale şi 25-23 cu Colegiul Octav Onicescu în finală.

Şi mai clară a fost dominaţia LPS Mircea Eliade în întrecerea băieţilor, care a câştigat toate jocurile la cel puţin 20 de goluri diferenţă. În grupă, campionii au învins Colegiul Naţional Gheorghe Şincai cu 31-5 şi Liceul Dimitrie Bolintineanu cu 38-7, iar în fazele eliminatorii, 36-14 cu Colegiul Anghel Saligny (în semifinale) şi 37-9 cu Colegiul Tehnic Media.