Federatia Sportului Scolar si Universitar felicita CSM Bucureşti care a devenit  campioana României la handbal feminin, după ce a câştigat marţi seară cu 33-19 partida cu cu „U” Cluj.

Trofeul a fost cucerit cu o etapă mai devreme, astfel că partida cu HCM Baia Mare de vineri (ora 18:00) va fi doar de palmares.

 

 

Partida cu „U” Cluj a fost una de gală pentru formaţia bucureşteană, care a ţinut să facă şi spectacol pentru cei peste 2.000 de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă. Pe lângă o mulţime de contraatacuri, CSMB a creat şi câteva faze excepţionale, cea mai frumoasă fiind o aeriană la care au „lucrat” Isabelle Gullden şi Ana Paula Rodrigues. Cele două jucătoare au fost şi două din piesele de bază ale echipei pe tot parcursul sezonului. Brazilianca a dat apoi şi tonul petrecerii în Sala Polivalentă, demonstrând că este foarte pricepută şi la dans sportiv. Pe ritmuri sud-americane, Rodrigues şi Pessoa şi-au invitat la dans colegele, în aşteptarea înmânării trofeului, medaliilor şi tricourilor de campioane. La câteva minute după ce a început fiesta, Cupa a fost oferită chiar de preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

sursa: prosport