Mai sunt cateva zile pana cand reprezentanta Romaniei, Colegiul Tehnologic Auto Craiova va pleca in Franta la Lile pentru a participa la Campionatul European Scolar de Fotbal.

 

Intrebati cu ce ganduri pleaca la aceasta competitie, am obtinut cateva declaratii.

Antrenor Paul Raducan:

,,Suntem onorati de aceasta participare importanta la Campionatul European Scolar din Franta, insa obiectivul nostru este unul destul de indraznet, respectiv , in prima faza, iesirea din grupe si ulterior clasarea pe una din treptele podiumului.

Deasemenea, suntem motivati , constienti si totodata „obligati” sa ocupam cel putin locul III, loc ocupat in editia Campionatului Mondial Franta-2013, tot de unitatea noastra de invatamant din Craiova si anume Liceul Tehnologic Auto Craiova.

Speram ca pregatirea din cadrul antrenamentelor si jocurilor amicale pe care le-am  sustinut in ultimele 4 saptamani, sa fie determinanta in atingerea obiectivului propus.

Mentionez ca am la dispozitie un lot de jucatori valoros, care cu seriozitate, disciplina, concentrare si nu in ultimul rand TALENT , doresc sa invingem echipe din tari cu rezonanta in fotbalul european si mondial, asa cum am mai facut-o, exemple; 3-1 cu Brazilia; 2-1 cu Finlanda; 7-1 cu Belgia; 3-0 cu Grecia.

In concluzie, imi doresc sa avem sansa, in atingerea obiectivului, deoarece si sa reprezentam cu succes Romania la nivel european cu elevii-sportivi. Succes baieti, succes Romania !”

 

Popescu Alexandru -elev sportiv:

,,Sunt emotionat de aceasta noua participare importanta, deoarece eu sunt singurul elev din lotul actual al Liceului, care a participat si in editia 2013 a campionatului Mondial din Franta.

Am trait momente unice in cariera mea de elev-sportiv la acel campionat si de aceea am avertizat si colegii mei de echipa de faptul ca

nivelul acestei competitii este extrem de ridicat.

Imi doresc din tot sufletul sa ocupam cel putin o treapta a podiumului, deoarece cu experienta domnului profesor-antrenor Paul Raducan plus ambitia olteneasca a tuturor jucatorilor nostri noastra sa venim cu fruntea sus din acest Campionat European Scolar.”