Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I Bucureşti a câştigat ambele întreceri din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, Etapa Municipală.

La feminin, campioana a întrecut cu 2-0 Liceul Benjamin Flanklin, pe seturi 25-21 şi 25-11. Diana Ariton, desemnată cea mai bună jucătoare a finalei, a declarat într-un interviu pentru DigiSport: „Sincer, ne așteptam să fie mult mai greu, dar am reușit până la urmă. E pasiune mare pentru volei la noi în liceu. Mai mare de atât nu cred că se poate”.

De remarcat faptul că succesul Colegiului Tehnic Feroviar Mihai I Bucureşti nu este deloc întâmplător. Diana Ariton (centru), dar şi colegele Bianca Adriana-Muşătoiu (universal) şi Andreea Elena Grosu (libero) sunt şi sportive de performanţă şi au cochetat deja şi cu lotul naţional de junioare, toate trei fiind născute în 1998.

Finala masculină a fost mult mai echilibrată, dar şi una a orgoliilor. Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I a avut o revanşă de luat în faţa rivalilor de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny, după ce anul trecut a pierdut titlul în Bucureşti în faţa acestora. Revanşa a fost luată cu o victorie în două seturi: 25-23, 25-16.

Ionuţ Sandu, un alt remarcat al Olimpiadei Şcolare şi elev în cadrul CT Feroviar Mihai I, şi-a făcut deja debutul într-o echipă de volei la seniori, la Ştiinţa Bucureşti.