În perioada 29-30.04.2022 s-a desfășurat la Bacău, Campionatul Național Universitar de Înot, organizat de Federația Sportului Școlar și Universitar în colaborare cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății. La această ediție, prima după 3 ani de întrerupere, au participat aproape 70 de studenți sportivi din 11 centre universitare din România.

 

 

Clasament:

 1. UNEFS Bucureşti
 2. Universitatea de Vest Timişoara
 3. Universitatea Transilvania Braşov
 4. Universitatea Piteşti
 5. Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca
 6. Universitatea Ovidius din Constanţa
 7. Universitatea UMF Carol Davila Bucureşti
 8. Universitatea Vasile Alecsandri Bacău
 9. Universitatea Spiru Haret
 10. Universitatea Bogdan Vodă Cluj Napoca
 11. Universitatea Ştefan Cel Mare Suceava

Rezultatele complete pot fi consultate aici.

Felicităm toți studenții și cadrele didactice coordonatoare pentru implicare, felicităm delegațiile centrelor universitare pentru prezență și participare, pentru fair-play și atitudine.

Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Bacău, personalului Bazinului de Înot din Bacău, personalului și conducerii Direcției pentru Sport a Județului Bacău, Ligii Studențești din Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, personalului Restaurantului UBc și cadrelor didactice, pentru ajutorul oferit în vederea asigurării condițiilor optime de concurs, cazare, servire a mesei, arbitraj și organizare!