Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, a invins in marea finala a Campionatului National Universitar de Fotbal pe Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, cu scorul de 4 la 0 (2 – 0 la pauza). Golurile finalei au fost marcate de Danaricu in minutele 15, din penalty si 79, Saulescu, in minutul 39 si Petrache, in minutul 74.

Sportivii au avut onoarea de a fi premiati in cadrul festivitatii de premiere oficiata de staff-ul F.R.F. chiar de Presedintele Razvan Burleanu si de Secretarul General, Gheorghe Chivorchian.

In urma desfasurarii finalei mici, locul 3 a fost adjudecat de Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, care a dispus cu scorul de 6 la 1, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

Campionatul National Universitar al Romaniei la Fotbal, a debutat in aceasta primavara, la initiativa Prof. Univ. Dr. Ing. Viorel-Aurel Serban, Rectorul Universitatii Politehnica Timisoara. Prima editie a noului ciclu, anual, al acestei competitii, este organizata de Federatia Sportului Scolar si Universitar din Romania (FSSU), Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS), Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Universitatea Politehnica Timisoara (UPT). La preliminarii au participat douazeci de echipe, din toate zonele tarii, echipele fiind impartite in sase serii, castigatoarele seriilor calificandu-se la turneul final, incheiat astazi, 21 Iunie 2015, la Timisoara.