Turcia s-a dovedit o nuca prea tare pentru fetele noastre care au cedat in fata reprezentatei semilunei la doar un punct, cu scorul de 20-19. Cu toate ca au condus pe tot parcursul jocului, a fost indeajuns o relaxare in ultimele 2 minute si adversarele s-au desprins la un gol, suficient pentru a prelua sefia grupei B si de a-si alege adversarul in echipa clasata pe locul 2 in grupa A.

Probabil Romania va juca cu Danemarca care are 7 pct si intalneste Austria la aceasta ora. Slovacia are 10 pct si este momentan pe locul 1 dar o victorie a danezelor in fata Austriei ar propulsa Danemarca pe locul 1 si Slovacia pe 2. Primele doua locuri va propulsa in sferturile de finala pe primele clasate din fiecare grupa. Turcia joaca impotriva Braziliei si credem noi ca o victorie le va conferi locul 1 in grupa cu 4 victorii si 12 pct urmata de Romania cu 9 pct 3 victorii si o infrangere.

In aceasta seara aflam rezultatele complete si clasamentul final in grupe. Miercuri vor urma sferturile de finala. Desi Danemarca pare o echipa foarte inchegata cu jucatoare puternice si atletice fetele noastre isi joaca cartea victoriei.

Poze de la acest meci precum si altele, pot fi gasite in galeria foto dedicata acestui eveniment.

Keep in touch!